Подматрачни рамки и скари

Подматрачни скари ( 6 продукта )

Филтри

6 Артикули

 1. ПОДМАТРАЧНА СКАРА
  ПОДМАТРАЧНА СКАРА
  от 103,00 лв. вместо 115,00 лв.
 2. ПОДМАТРАЧНА СКАРА
  ПОДМАТРАЧНА СКАРА
  от 99,00 лв.
Филтри

6 Артикули

Спалнята е съкровено място, където се отдавате на релакс и сладка дрямка. Комфортният престой обаче може и да ви се изплъзне от пръстите, ако не сте си избрали класни мебели и прилежащите към тях допълващи компоненти. Леглото трябва да е в правилните за вас размери, а матракът да е удобен. Използването на качествена подматрачна рамка или скара е също наложително, за да е интериорната конфигурация в тази стая пълна.

Какви продукти ще откриете в раздела

Тук ще намерите различни видове подматрачни рамки с механизъм и скари. Системите за легло са дървени и отговарят на най-високите изисквания за качество и функционалност. Изработени са от подходящи за всеки модел дъски (ламели), от които зависи и стабилната опора на матрака и тялото. Подматрачните рамки могат да се регулират, като някои от тях са снабдени и със специален механизъм за повдигане на краката и главата. Настройката на твърдостта в областта на кръста е също възможна.

При скарите ще откриете базова конфигурация, но и те са много популярен продукт, на който голяма част от потребителите залагат. Структурата им включва гъвкави ламели, които са захванати с накрайници от каучук за максимална еластичност. Този вид основи за легло се категоризира като надежден и практичен продукт, при избора на който е добре да обърнете внимание на броя дъски, височината на рамката и цената.

Защо да се доверите на онлайн магазин Mömax

При нас винаги има какво да се открие, в това число и подматрачни скари за вашето градско жилище, за вилата в провинцията, за бизнеса. Приемаме всеки един интериорен казус като личен ангажимент, към който се отнасяме сериозно, но най-вече с желание. В онлайн магазина ще откриете:

 • евтини подматрачни рамки, скари за легло и други мебели, на които никой не може да устои – каквото и да си говорим, бюджетните оферти си остават най-търсените оферти. С Mömax ще можете да пазарувате изгодно;
 • изключителен продуктов каталог, който с времето става все по-разнообразен – без значение дали търсите подматрачна рамка, скара, или нещо друго – при нас ще го откриете в много разновидности;
 • качество и естетика за всяка една мебел – освен ниски цени ние предлагаме подматрачни рамки и скари, които са издържани във всяко едно отношение;
 • коректност при изпълнението на поръчките и доставките – ние няма да допуснем да станете част от онези недоволни клиенти, за които обслужването не е било на нужното ниво.

Погрижили сме се за всичко, за да останете напълно доволни от потребителското си преживяване като клиенти на магазин Mömax. Купете подложка за легло от сайта ни и се насладете на релаксиращ престой в спалнята.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik