Подматрачни рамки и скари

Подматрачни скари ( 15 продукта )

Филтри

15 Артикули

 1. ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  139,00 лв.
 2. ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  149,00 лв.
 3. ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  199,00 лв.
 4. ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  249,00 лв.
 5. ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  199,00 лв.
 6. ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  199,00 лв.
 7. ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  69,00 лв.
 8. ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  ПОДМАТРАЧНА РАМКА
  69,00 лв.
 9. ПОДМАТРАЧНА СКАРА
  ПОДМАТРАЧНА СКАРА
  от 99,00 лв.
Филтри

15 Артикули

Спалнята е съкровено място, където се отдавате на релакс и сладка дрямка. Комфортният престой обаче може и да ви се изплъзне от пръстите, ако не сте си избрали класни мебели и прилежащите към тях допълващи компоненти. Леглото трябва да е в правилните за вас размери, а матракът да е удобен. Използването на качествена подматрачна рамка или скара е също наложително, за да е интериорната конфигурация в тази стая пълна.

Какви продукти ще откриете в раздела

Тук ще намерите различни видове подматрачни рамки с механизъм и скари. Системите за легло са дървени и отговарят на най-високите изисквания за качество и функционалност. Изработени са от подходящи за всеки модел дъски (ламели), от които зависи и стабилната опора на матрака и тялото. Подматрачните рамки могат да се регулират, като някои от тях са снабдени и със специален механизъм за повдигане на краката и главата. Настройката на твърдостта в областта на кръста е също възможна.

При скарите ще откриете базова конфигурация, но и те са много популярен продукт, на който голяма част от потребителите залагат. Структурата им включва гъвкави ламели, които са захванати с накрайници от каучук за максимална еластичност. Този вид основи за легло се категоризира като надежден и практичен продукт, при избора на който е добре да обърнете внимание на броя дъски, височината на рамката и цената.

Защо да се доверите на онлайн магазин Mömax

При нас винаги има какво да се открие, в това число и подматрачни скари за вашето градско жилище, за вилата в провинцията, за бизнеса. Приемаме всеки един интериорен казус като личен ангажимент, към който се отнасяме сериозно, но най-вече с желание. В онлайн магазина ще откриете:

 • евтини подматрачни рамки, скари за легло и други мебели, на които никой не може да устои – каквото и да си говорим, бюджетните оферти си остават най-търсените оферти. С Mömax ще можете да пазарувате изгодно;
 • изключителен продуктов каталог, който с времето става все по-разнообразен – без значение дали търсите подматрачна рамка, скара, или нещо друго – при нас ще го откриете в много разновидности;
 • качество и естетика за всяка една мебел – освен ниски цени ние предлагаме подматрачни рамки и скари, които са издържани във всяко едно отношение;
 • коректност при изпълнението на поръчките и доставките – ние няма да допуснем да станете част от онези недоволни клиенти, за които обслужването не е било на нужното ниво.

Погрижили сме се за всичко, за да останете напълно доволни от потребителското си преживяване като клиенти на магазин Mömax. Купете подложка за легло от сайта ни и се насладете на релаксиращ престой в спалнята.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik