Външно осветление

Външно осветление ( 9 продукта )

Филтри

9 Артикули

 1. КОЛЧЕ ЗА ГРАДИНСКА ЛАМПА
  КОЛЧЕ ЗА ГРАДИНСКА ЛАМПА
  Специална цена 13,20 лв. вместо 43,99 лв.
 2. КОЛЧЕ ЗА ГРАДИНСКА ЛАМПА IP44
  КОЛЧЕ ЗА ГРАДИНСКА ЛАМПА IP44
  Специална цена 13,20 лв. вместо 43,99 лв.
 3. LED ПРОЖЕКТОР СЪС СЕНЗОР IP44 10W 6000K
  LED ПРОЖЕКТОР СЪС СЕНЗОР IP44 10W 6000K
  Специална цена 16,99 лв. вместо 27,99 лв.
Филтри

9 Артикули

Добре подбраното и качествено външно осветление е едно от първите неща, които хората забелязват в дома ви. В нашия каталог ще откриете разнообразни лампи, които ще направят екстериора на жилището ви комфортен и уютен. Прибирайки се вкъщи, ще виждате красиво оформеното дворно пространство, алеите и архитектурата на сградата. 

Важно е да вземете под внимание, колко голямо пространство имате да осветите, затова и ви предлагаме различни по размер външни осветителни тела. Моделите са в оригинален дизайн и стил, за да бъдат в синхрон с вашите виждания за градинско оформление.

Какви модели ви очакват в Mömax?

Все по-голямо внимание се отделя на дворното пространство и на това то да бъде добре осветено. Осветлението е от значение, когато вървите по алеята и се приближавате към сградата, както и в самия двор и акцентирането върху красивите растения. В онлайн магазина може да разгледате:

 • градинска стояща лампа – моделът е удобен за използване и може да бъде поставен в различна позиция в зависимост от вашето желание. Ретро дизайнът на лампата придава изискан вид на зоната, в която присъства;
 • градинска таванна лампа – монтажът може да бъде на входа на сградата или на верандата, където се нуждаете от по-силно осветление;
 • лед прожектор със сензор – много подходящо външно осветление. Включва се чрез сензор за движение и обхваща голям периметър;
 • плафон – дизайнът на тези модели е оригинален и подходящ за външните зони на терасата и верандата.

Цените, на които ще намерите тези и други модели, са достъпни предвид високото качество на артикулите. 

външно осветление за къща

Как да изберете подходящо външно осветление?

Голяма част от лампите, които поставяте навън, имат и охранителна функция. Те трябва да светят ярко, да обхващат по-голяма площ от двора и да се включват със сензори за движение. Едно от най-важните неща, с които трябва да се съобразите, купувайки ново осветление, е, че всички тела монтирани извън зоната на къщата, трябва да бъдат устойчиви на метеорологичните условия. 

В каталога ще намерите точно такива модели, снабдени с висока степен на защита от влагата. Артикулите, на които ще се спрете, трябва да бъдат монтирани на подходящите места спрямо очакванията ви за осветеност. Някои се поставят на входната алея, но други трябва да бъдат монтирани на високо и да обхващат по-голям периметър. Не забравяйте да се съобразите и с външния дизайн на лампите, защото е правилно да са в синхрон с екстериора и дворното пространство.

външни лампи

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik