Етажерки за детска стая

Детски етажерки ( 19 продукта )

Филтри

19 Артикули

 1. ЕТАЖЕРКА АВЕНСИС НЮ С LED ОСВЕТЛЕНИЕ 56/25/34h В ТЪМЕН ДЪБ КРАФТ
 2. ЕТАЖЕРКА АВЕНСИС НЮ С LED ОСВЕТЛЕНИЕ 112/25/43h В ТЪМЕН ДЪБ КРАФТ И БЯЛО
  ЕТАЖЕРКА АВЕНСИС НЮ С LED ОСВЕТЛЕНИЕ 112/25/43h В ТЪМЕН ДЪБ КРАФТ И БЯЛО
  Специална цена 149,00 лв. вместо 199,00 лв.
  Различни варианти
 3. ЕТАЖЕРКА
 4. 3 ЕТАЖЕРКИ
 5. 3 ЕТАЖЕРКИ
 6. 3 ЕТАЖЕРКИ
 7. ПОЛИЦА
  ПОЛИЦА
  39,00 лв.
 8. СЕТ 3 ЕТАЖЕРКИ
 9. СРЕБРИСТА ВАНИЧКА ЗА ДОКУМЕНТИ МЕШ НА 3 НИВА 35/27.5/29.5h
  СРЕБРИСТА ВАНИЧКА ЗА ДОКУМЕНТИ МЕШ НА 3 НИВА 35/27.5/29.5h
  25,00 лв.
  Различни варианти
  Варианти
  СРЕБРИСТА ВАНИЧКА ЗА ДОКУМЕНТИ МЕШ НА 3 НИВА 35/27.5/29.5h СРЕБРИСТА ВАНИЧКА МЕШ ЗА МАЛКИ ОФИС АКСЕСОАРИ 31/3/9.5h СРЕБРИСТ КЛАСЬОР ЗА ДОКУМЕНТИ МЕШ С 3 ОТДЕЛЕНИЯ 17.5/13.5/8.2h СРЕБРИСТ КОМПЛЕКТ МЕШ 2 БРОЯ МОЛИВНИЦИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ 7.7КУБ.СМ./7.5h/10.5h СРЕБРИСТ КОШ ЗА ХАРТИЯ МЕШ 34.5h/29.5 КУБ.СМ СРЕБРИСТ ОРГАНАЙЗЕР ЗА ДОКУМЕНТИ ЗА СТЕНА МЕШ 32.5/13/21.5h СРЕБРИСТА СТОЙКА ЗА ДОКУМЕНТИ МЕШ 27.8/35/8h
Филтри

19 Артикули

Интериорното оформление на детската стая е вълнуващо приключение за цялото семейство. То включва избор на мебели и декоративни елементи, които да завършат визията на помещението и да го направят красиво. Етажерките също са част от обзавеждането, тъй като са практично допълнение с висока естетическа стойност. В категорията предлагаме голямо разнообразие от този вид артикул, на достъпни цени.

Какви етажерки за детска стая предлагаме в раздела?

Сред предложенията ни ще намерите ъглови модели стенни поставки, които са много компактни и търсени за детски стаи с малка площ. Ще откриете и решения със заоблено ръбче, закачалки във формата на ботуш, полици, сет от няколко елемента в квадратна и правоъгълна форма, големи етажерки с много отделения, колонни модели и ванички за съхранение на малки предмети.

За какво се използват?

В тази директория на онлайн магазина ще видите селекция от етажерки за детска стая, които могат да се използват по различни начини:

 • върху тях е подходящо да се подредят играчки ако в една детска стая няма играчки, то с какво желание детето ще прекарва времето си в нея? Те трябва да бъдат и правилно съхранявани, за да не пречат и за да бъдат винаги на разположение на своя малък притежател;
 • класическото им предназначение за книги стенният елемент се закрепва на стената и придава дизайнерски облик на помещението. Върху него се поставят книги, с които детето опознава света и темите, които го вълнуват;
 • подредба на декорация още едно приложение на етажерката. Декорирането на което и да е помещение е важна стъпка, която има за цел да направи обстановката модерна и уютна. Предмети, като сувенирите, е подходящо да се поставят върху полицата за стена в помещението на детето, но е препоръчително визията им да се вписва в тона на интериора.

Начинът, по който ще използвате етажерката за детска стая, зависи от възрастта на детето и вида на останалия интериор. Нейното приложение е неограничено, защото в случая няма строги правила за това каква роля изпълнява тя в интериора. Всичко зависи от личните ни предпочитания и разбиранията ни за естетика.

Защо да се доверите на Mömax?

В магазина ви очакват топ оферти на изкусителни цени, които не са за изпускане. Ние разбираме напълно потребността от красота и удобства за дома, а това ни мотивира да създадем разнообразни продуктови категории, в които стоките са предназначени за хора с вкус. Не изпускайте шанса да получите ценна придобивка, като етажерките за детска стая, които се отличават с качество и модерен дизайн.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik