Детски нощни лампи

Детски лампи ( 24 продукта )

Филтри

24 Артикули

 1. ДЕТСКА ТАВАННА ЛАМПА
  ДЕТСКА ТАВАННА ЛАМПА
  169,90 лв.
 2. ДЕТСКА LED ПЛАФОНИЕРА 51W 4000K
  ДЕТСКА LED ПЛАФОНИЕРА 51W 4000K
  144,90 лв.
 3. LED ЛЕНТА 3М
  LED ЛЕНТА 3М
  25,99 лв.
 4. LED ЛЕНТА 5М
  LED ЛЕНТА 5М
  29,99 лв.
 5. ДЕТСКА ВИСЯЩА ЛАМПА
  ДЕТСКА ВИСЯЩА ЛАМПА
  Специална цена 29,99 лв. вместо 64,90 лв.
 6. ДЕТСКА ВИСЯЩА ЛАМПА
  ДЕТСКА ВИСЯЩА ЛАМПА
  Специална цена 39,90 лв. вместо 79,90 лв.
 7. LED ЛЕНТА 5M
  LED ЛЕНТА 5M
  9,99 лв.
 8. LED ЛЕНТА 5M
  LED ЛЕНТА 5M
  Специална цена 11,99 лв. вместо 16,99 лв.
 9. LED ЛЕНТА 5M
  LED ЛЕНТА 5M
  Специална цена 14,99 лв. вместо 19,49 лв.
 10. LED ЛАМПА
  LED ЛАМПА
  7,49 лв.
 11. LED ЛАМПА
  LED ЛАМПА
  5,99 лв.
Филтри

24 Артикули

Настолната нощна лампа за детска стая е сред важните придобивки, защото с дизайна си допринася за една модерна обстановка в помещението и за това да се чувствате удобно, докато сте в него. Предлагаме модели за момчета и за момичета, които имат забавна визия, безопасни са за използване и са достъпни на изгодни цени. Някои видове са музикални, което прави боравенето с тях още по-вълнуващо за мъниците.

Какви детски нощни лампи ще видите в категорията?

Детските нощни лампи в раздела са не само практична придобивка, но и интересен дизайнерски акцент, с който обстановката в стаята на детето ще е красива и в духа на неговата цветна природа. Ето какви решения ви очакват в категорията:

 • аплици поставят се на стената и са налични със закачлив дизайн. Предимството им е, че не заемат място и предлагат отлична осветеност, необходима за дейности като четене на книга и прочее;
 • висящи проектирани са за монтаж на тавана и служат като основно осветление. Предлагаме ги с детски дизайн на цветя, самолет, пчела, облаци и други весели визии;
 • настолни те са тип “акцентно осветление” и са допълнение от първа необходимост за детската стая. Този вид нощна лампа е силно търсена, защото има компактен дизайн, може да се мести при необходимост и е предназначена за контакт. В категорията ще я намерите в различни варианти лебед, мече, коте и др.;
 • LED ленти интересен продукт, с който се постига деликатна осветеност в стаята на детето. Може да се използват и като нощна лампа и да се постави на подходящо място в помещението.

Нощните лампи са стандартен интериорен елемент, с който обстановката в детската стая придобива завършен вид. От Mömax сме се постарали да ви ги предложим в голямо цветово и стилово изобилие, за да може изборът ви да бъде удовлетворяващ.

Как да изберете подходящ модел?

Предназначението на детските нощни лампи е да осигуряват ниска до средна осветеност в стаята на мъника. Някои от тях са с таймер, като е важно светлината им да е мека и отпускаща сетивата, а дизайнът атрактивен за възприятията на малкото момче или момиче. При избор обмислете детайли като форма, размер на осветителното тяло, външен вид и цена.

Защо да поръчате от онлайн магазин Mömax?

Ние сме лидери в предлагането на продукти за дома и градината, а богатият ни опит и многобройните ни доволни клиенти го доказват напълно. Сайтът ни е удобен за пазаруване, а обслужването винаги на високо ниво. Това, което ни прави предпочитан партньор в създаването на домашния интериор, е постоянно обновяващият се каталог с продукти. Заповядайте при нас и се възползвайте от многобройните ни решения!

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik