Холни маси

Холни маси ( 48 продукта )

Филтри

48 Артикули

 1. ХОЛНА МАСА
  ХОЛНА МАСА
  199,00 лв.
 2. ХОЛНА МАСА
 3. ХОЛНА МАСА
 4. ХОЛНА МАСА
  ХОЛНА МАСА
  149,00 лв.
 5. ХОЛНА МАСА
  ХОЛНА МАСА
  199,00 лв.
 6. ХОЛНА МАСА
  ХОЛНА МАСА
  449,00 лв.
 7. ХОЛНА МАСА
  ХОЛНА МАСА
  249,00 лв.
 8. ХОЛНА МАСА
  ХОЛНА МАСА
  199,00 лв.
 9. ХОЛНА МАСА
  ХОЛНА МАСА
  99,00 лв.
 10. ХОЛНА МАСА
  ХОЛНА МАСА
  129,00 лв.
 11. ХОЛНА МАСА
  ХОЛНА МАСА
  119,00 лв.
 12. ХОЛНА МАСА
 13. ХОЛНА МАСА
 14. ХОЛНА МАСА
  ХОЛНА МАСА
  149,00 лв.
 15. ХОЛНА МАСА
 16. ХОЛНА МАСА
Филтри

48 Артикули

Всеки дом е уникален. Хората са различни, а това ги кара да залагат и на различни интериорни решения спрямо жилището си и начина, по който то да бъде организирано и обособено. Изборът на мебели е важен от гледна точка на практичността и удобствата, които ще намираме ежедневно. Нека също така не забравяме и за високата естетика, която стои в основата на всеки един малък или голям идеен проект, който предстои да развиваме и осъществим.

От mömax сме фокусирани към съвременните решения и можем да Ви ги предложим на ниски цени. Освен евтини, те са също така са и качествени, което е гаранция за отлични резултати на всички нива. В настоящия раздел предлагаме дизайнерски холни маси за Вашия изискан вкус, които са модерни, луксозни и функционални. Ако търсите изящни бутикови решения, тук ще ги откриете и то в разнообразие от модели. Доверете се на онлайн магазин mömax и купете мебели за дома на топ марки.

Какво е значението на холната маса

Красивото обзавеждане за хол е задължително. Неизменна част от него е холната маса, която би могла да бъде най-различна - от масив, стъклена, с повдигащ механизъм и прочее. Изборът на конкретен дизайн е въпрос на разбирания и предпочитания за визия, което оставяме на Вас, нашите клиенти. Ние от mömax имаме задачата да Ви осигурим голямо разнообразие от модели холни маси, измежду които е идеалното за Вашата дневна решение.

От изключително значение е да купите мебел, която да отговаря на всичките Ви изисквания за визия, практичност, качество и цена. Тъй като предназначението на холната маса е изцяло функционално, но и декоративно, изборът на подобен мебелен компонент е важен в много отношения. Холното обзавеждане само по себе си е своеобразен начин да внесем комфорт и уют в стаята, осигурявайки си базови удобства, а защо не и допълнителни такива, за да е релаксацията вечер още по-пълноценна.

малка маса за хол

Какви видове предлагаме от mömax

Време е да изберете нова холна маса за всекидневната? Ето и какви предложения ще откриете в настоящия раздел, като всеки един наличен модел е с уникална изработка и с гарантирано висока функционалност:

 • Ниски и високи;
 • Малки и големи;
 • Кръгли и квадратни;
 • Стъклени и от дърво;
 • Разтегателни;
 • Повдигащи;
 • Евтини и по-луксозни;
 • С класически и нестандартен дизайн;
 • С допълнителни шкафчета и отделения;
 • Холни маси на две нива и др.

евтини маси за хол

Съвременният български дом е най-вече удобен. В него нищо не е в излишък или в недостиг. Всичко е добре балансирано и премерено, а високата естетика се прокрадва изненадващо дори и на най-неочакваните места. От нас зависи дали градското звучене ще доминира, или ще сме ориентирани към винтидж решения, с изразен фокус към детайла. Препратка към минали епохи или високотехнологично настроение - винаги има значение как подхождате към интериорното оформление.

Кои са най-предпочитаните модели

На границата между модерното и класическата красота - това е най-търсеният и предпочитан дизайн за маса за хол. Контрастните решения също доминират, като при тях се наблюдава модерна динамика и съвременен прочит на минало-сегашните тенденции. Нека тази мебел бъде центърът на Вашата малка Вселена - жилището. Изберете я такава, че обстановката в хола да придобие коренно различен смисъл. Такъв, какъвто винаги сте търсили, а именно всепоглъщаща атмосфера и нежност, в комбинация с все още неразказани истории. Вашите истории!

Как да поръчате онлайн

Поръчката на холна маса би могла да бъде извършена много лесно и онлайн. След като сте избрали продукт, следва да посочите желаното количество и да продължите към завършването на покупката. Преди това добавете селектираната мебел в кошницата и натиснете бутона “Към завършване”. Попълнете контактната форма и следвайте стъпките.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik