Бар маси и столове

Бар маси и столове ( 23 продукта )

Филтри

23 Артикули

 1. БАР СТОЛ
  БАР СТОЛ
  Специална цена 135,20 лв. вместо 169,00 лв.
 2. БАР СТОЛ
  БАР СТОЛ
  Специална цена 111,20 лв. вместо 139,00 лв.
 3. БАР СТОЛ
  БАР СТОЛ
  Специална цена 119,20 лв. вместо 149,00 лв.
  Различни варианти
 4. БАР СТОЛ
  БАР СТОЛ
  Специална цена 119,20 лв. вместо 149,00 лв.
  Различни варианти
 5. БАР СТОЛ
  БАР СТОЛ
  Специална цена 119,20 лв. вместо 149,00 лв.
  Различни варианти
 6. БАР СТОЛ
 7. БАР СТОЛ
Филтри

23 Артикули

Изобилието от интериорни решения за дома и бизнеса е внушително. За всеки има по нещо – както в естетически, така и в ценови план. В този раздел на магазин Mömax също ще откриете огромен избор от мебелни предложения, които смеем да твърдим, че са на най-високо ниво, модерни, функционални и достъпни. С настоящата категория предлагаме на вашето внимание колекция от бар маси и столове, подходящи за жилището и заведението.

Какво представляват бар столовете и масите

Водещата отличителна черта на този вид мебели е, че са високи. Това е най-характерната особеност на бар столовете и масите, които често се използват при изграждането на кухненския интериор. В повечето случаи са позиционирани именно там, но не е изключено да намерят своето подходящо място и в помещения като дневната. Използват се и в места като кафенета и ресторанти, за да могат клиентите да седнат на бара. При някои модели височината може да се регулира, а при други е възможно лесното им придвижване на колелца.

За къде са подходящи

Бар столовете и масите са подходящи както за дома, така и за заведения. За тях може да се каже, че намират сравнително широко приложение, което увеличава преимуществата им. В този раздел на онлайн магазин Mömax ще ги откриете с отлични параметри и с модерна визия, така че поставени в хола, кухнята или кафенето, да будят възхищение. Всички модели в раздела са стилни, със здрава конструкция и достатъчно евтини, че да можете да си ги позволите без затруднения.

сгъваеми бар столове

В какви разновидности ще ги откриете

Предлагаме голямо разнообразие от високи маси и столове. Ето какво ще откриете в раздела:

 • сгъваеми бар столове – компактни и удобни за използване, те са подходящо решение за дома и за тържествени събития. Чудесно се комбинират с маса със същата височина и цвят;
 • модели с метална конструкция – отличават се с висока стабилност и могат да издържат много дълго във времето. Почистват се лесно;
 • решения с регулируеми функции – нагласянето височината на използваните мебели е чудесна възможност да си осигурите допълнителен комфорт.

Както бар столовете, така и масите са налични в различни цветове – черно, бяло, кафяво, червено и др. Заложете на нюанс, който да подхожда на основното обзавеждане.

евтини бар столове

Как да изберете

Цената е най-важният критерий за мнозина, но има и други с по-голямо значение. Материалите за изработка на мебелите в раздела са съществен детайл, като те трябва да са максимално устойчиви, за да могат да издържат във времето. Дървени, от МДФ, пластмаса и стомана – започнете селекцията от конструктивните особености на високите мебели и завършете с дизайна и цветовете, в които са решени.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik