Завеси са баня

Завеси за баня ( 8 продукта )

Филтри

8 Артикули

 1. ЗАВЕСА ЗА БАНЯ
  ЗАВЕСА ЗА БАНЯ
  25,99 лв.
 2. ЗАВЕСА ЗА БАНЯ
  ЗАВЕСА ЗА БАНЯ
  19,99 лв.
 3. ЗАВЕСА ЗА БАНЯ
  ЗАВЕСА ЗА БАНЯ
  19,99 лв.
 4. ЗАВЕСА ЗА БАНЯ
  ЗАВЕСА ЗА БАНЯ
  7,99 лв.
 5. ЗАВЕСА ЗА БАНЯ
  ЗАВЕСА ЗА БАНЯ
  Специална цена 8,99 лв. вместо 17,99 лв.
 6. ЗАВЕСА ЗА БАНЯ
  ЗАВЕСА ЗА БАНЯ
  Специална цена 4,00 лв. вместо 7,99 лв.
Филтри

8 Артикули

Завесите представляват не само практично решение за поддържането на сухота и хигиена в банята, но и стилен акцент в интериора. При избора е важно да се вземат предвид размерите на пространството, както и цялостният стил на помещението.

Обновете своята баня с елегантни и практични завеси от Mömax

В Mömax ще намерите завеси, които се адаптират лесно към всеки интериор и може да удовлетворят разнообразните предпочитания и нужди. Ето някои от основните характеристики, които притежават нашите предложения:

 • водоустойчиви материали за максимална защита – те предпазват пода от наводнения и спомагат за поддържането на сухота и чистота в помещението. Тези висококачествени материали осигуряват дълготрайна употреба на завесата без риск от повреждане, причинено от влага;
 • луксозни тъкани за елегантен вид – използването на качествен текстил придава луксозен и елегантен вид на банята. Това ги прави идеалния избор за тези, които искат да внесат изисканост в своето пространство;
 • лесна поддръжка за дълготрайна свежест – завесите трябва да се почистват редовно, за да се предотврати натрупването на мухъл и бактерии. Изборът на перящи се модели значително улеснява тази задача, като позволява пердето да се поддържа чисто и свежо с минимални усилия;
 • модерни дизайни за актуален интериор – разнообразието от модерни и актуални дизайни дава възможност на завесите от Mömax да се интегрират перфектно във всяка баня, независимо от нейния интериорен стил. Това предоставя възможност на потребителите да подберат модел, който отговаря на техните индивидуални предпочитания и да създадат модерна и приветлива атмосфера;
 • широка гама от размери за перфектно прилягане – различните размери на пердетата за баня гарантират, че може да намерите идеалното решение за всяко душ пространство. Това е особено важно за постигането едновременно на естетически приятен и функционален интериор.

Изборът на правилната завеса не само ще добави стил и уют във вашата баня, но и ще осигури нужната функционалност и удобство в ежедневието.

Защо да изберете завеси за баня от Mömax?

Избирайки завеси за баня от Mömax, вие не само инвестирате в качество и стил, но и получавате изделия, които са проектирани с мисъл за потребителя. Цените в нашите физически и онлайн магазин са конкурентни, а продуктите ни са с гарантирано високо качество.

Завесите са елемент, който придава завършек на дизайна на помещението и създава усещане за комфорт. Ние ви предлагаме възможността да изберете между голямо разнообразие от красиви и евтини модели, които идеално допълват всяка баня.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik