Гардеробни системи

Гардеробни системи ( 36 продукта )

Филтри

36 Артикули

 1. ДЕМПФЕР
  ДЕМПФЕР
  299,00 лв.
 2. ДЕМПФЕР
  ДЕМПФЕР
  193,00 лв.
 3. СКРИН
  СКРИН
  699,00 лв.
 4. СКРИН
  СКРИН
  679,00 лв.
 5. СКРИН
  СКРИН
  699,00 лв.
 6. LED ОСВЕТЛЕНИЕ
  LED ОСВЕТЛЕНИЕ
  399,00 лв.
Филтри

36 Артикули

Прекарвайки средно поне една трета от денонощието в спалнята, тя се нарежда сред една от най-важните стаи в дома. За да направите помещението максимално комфортно, то се нуждае от подходящи, качествени и удобни мебели. След леглото, неоспоримо важен елемент е гардеробната система. На пазара се предлагат безброй видове и модели, евтини и по-скъпи, еднокрилни или с няколко вътрешни разделения, утвърдени модели и такива по поръчка. 

Ние от онлайн магазини Mömax сме се погрижили при нас да намерите цялото разнообразие от качествени модели, които се предлагат на пазара, на съобразени цени. Всички продукти можете да разгледате по всяко време в нашия онлайн каталог.

Какви видове гардеробни системи предлагаме в Mömax?

 • ъглови – понякога пространството в помещението не позволява големите размери. Ако все пак се нуждаете от такива, има опция и тя е ъглов гардероб. Това е чудесен начин да оползотворите ъглово пространство и да си отворите повече място за съхранение;
 • гардероби с чекмеджета – макар основната секция да е тази със закачалка, много хора предпочитат да имат и секция с чекмеджета. Това е лесен и удобен начин за организиране на принадлежностите ви, без да ги смесвате с останалата част от съдържанието на шкафа;
 • вграден гардероб – ако разполагате с пространство в стената, което искате да оползотворите, поставянето на гардеробна система е чудесна опция.
 • гардероби с плъзгащи врати – освен външния вид, който някои хора предпочитат, това отново е трик за спестяване на място. При този модел гардеробна система не е необходимо да съобразявате местоположението на другите мебели в стаята или нуждата от пространство за отваряне на вратичките отпред;
 • гардероби с огледало – вместо гардеробът и огледалото на стойка да са отделни, това е начин да обедините двете неща и да спестите място и нужда от конкретен дизайн за предната част на гардеробната система.

Какво може да съдържа една гардеробна система?

Тя е съставена от множество различни елементи, които се избират спрямо желанията и нуждите на клиента. Разпределението вътре става на база количеството пространство което ви е необходимо. При повечето модели основната секция е частта със закачалка. След нея идват пространствата с вътрешни разделения, като те могат да бъдат под няколко форми. Обичайните варианти са чекмеджета или рафтове, съобразени с височината на тези, които ще ги използват. 

Ако след закупуването на гардеробна система установите, че пространството не ви достига, голям плюс е възможността впоследствие да добавите надстройка от шкафове в същия модел и дизайн. При нас можете да откриете всякакви видове надстройки, предварително съобразени с моделите на мебелите, които предлагаме.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik