Тоалетки и огледала

Тоалетки и огледала ( 26 продукта )

Филтри

26 Артикули

 1. ОГЛЕДАЛО
  ОГЛЕДАЛО
  149,00 лв.
 2. ОГЛЕДАЛО
  ОГЛЕДАЛО
  49,00 лв.
 3. ОГЛЕДАЛО
  ОГЛЕДАЛО
  Специална цена 29,00 лв. вместо 59,00 лв.
 4. СЕТ ОГЛЕДАЛО ОТ 7 ЧАСТИ
  СЕТ ОГЛЕДАЛО ОТ 7 ЧАСТИ
  Специална цена 14,90 лв. вместо 29,00 лв.
 5. ТОАЛЕТКА
  ТОАЛЕТКА
  299,00 лв.
 6. СТОЯЩО ОГЛЕДАЛО С БЯЛА РАМКА 34/160 СМ.
  СТОЯЩО ОГЛЕДАЛО С БЯЛА РАМКА 34/160 СМ.
  Специална цена 59,00 лв. вместо 79,00 лв.
 7. ОГЛЕДАЛО
  ОГЛЕДАЛО
  59,00 лв.
 8. ОГЛЕДАЛО
  ОГЛЕДАЛО
  79,00 лв.
Филтри

26 Артикули

Огледалото с тоалетка е една неразделна част от всяка спалня и ежедневната рутина на човек. Този тип мебели са един елегантен и стилен завършек на декора на нашата стая и са необходим и важен елемент поради множеството си функции. Пред тях се извършват грижите за нашето лице, гримиране, сресване на косата, обличане и подготовка за предстоящия ден, а след това и приготвянето за сън вечер. Тези спални аксесоари са изключително удобно и практично място както за дейностите по поддържането на външния ни вид, така и за съхранение на козметика, вещи, гримове и аксесоари. 

Тоалетки с огледала

Видове огледала в раздела

В онлайн магазин Mömax може да откриете голямо разнообразие от огледала и тоалетки, подходящи за вашата стая. Освен за спалня, те могат да бъдат прекрасен аксесоар и за детска стая и коридори. Артикулите в сайта са както в малки, така и в големи размери, изработени от качествени материали, в различни цветове и дизайни. Имат гаранция за дълготрайност, цените им са достъпни и са подходящи за различен вид позициониране във вашия дом, като внасят огромна доза естетика, уют и комфорт: 

 • на стойка настолни, за удобно позициониране върху тоалетка или шкаф;
 • за стена удобен вид, който се залепва или закача на стената в стаята и така може да стои в статично положение;
 • в цял ръст този тип има правоъгълна форма и е с размер, който позволява човек да се огледа изцяло на него;
 • свободностоящи със здрава дълга рамка отзад, която ги държи изправени.

Как да изберем подходящо огледало и тоалетка за нашата стая

Във всяка стая на нашия дом е важно постигането на цветова и естетическа хармония при декорирането и обзавеждането ѝ. Трябва да съчетаем нашите мебели така, че да внесат у нас усещане за удобство, уют и комфорт. Важно е да подберем огледало, което да е изработено от качествено стъкло, да бъде здраво и практично. Подобни критерии трябва да приложим и при избора на тоалетка, която ще ни е от огромна полза за съхранение на вещи, продукти за грижа за кожата, козметика и др. Трябва да я закупим практична и устойчива, с няколко отделения или шкафчета, с възможност за съхранение на повече предмети. Освен това е важно да я съчетаем с останалата мебелировка, която сме избрали да закупим. Има и тоалетки, които са в комплект с огледала и са още по-удобни и функционални.

Защо да се доверим на Mömax

При нас ще намерите различни модели огледала и тоалетки, които са качествени, с добро изпълнение във всяко едно отношение. Предлагаме най-конкурентните цени, компетентно обслужване и винаги голям избор от интериорни компоненти за дома.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik