Кухненски кърпи и престилки за готвене

Кухненски текстил ( 30 продукта )

Филтри

30 Артикули

 1. КОМПЛЕКТ РЪКОХВАТКИ
  КОМПЛЕКТ РЪКОХВАТКИ
  5,99 лв.
 2. КОМПЛЕКТ РЪКОХВАТКИ
  КОМПЛЕКТ РЪКОХВАТКИ
  5,99 лв.
 3. РЪКОХВАТКА
  РЪКОХВАТКА
  7,99 лв.
 4. РЪКОХВАТКА
  РЪКОХВАТКА
  6,99 лв.
 5. РЪКОХВАТКА
  РЪКОХВАТКА
  8,99 лв.
 6. СЕТ 3 БРОЯ КУХНЕНСКИ КЪРПИ
  СЕТ 3 БРОЯ КУХНЕНСКИ КЪРПИ
  Специална цена 5,99 лв. вместо 7,99 лв.
 7. СИЛИКОНОВА РЪКОХВАТКА
  СИЛИКОНОВА РЪКОХВАТКА
  Специална цена 3,99 лв. вместо 4,99 лв.
 8. СЕТ 3 БРОЯ КУХНЕНСКИ КЪРПИ
  СЕТ 3 БРОЯ КУХНЕНСКИ КЪРПИ
  Специална цена 5,99 лв. вместо 7,99 лв.
Филтри

30 Артикули

Има много и разнообразни аксесоари, които са ви нужни в кухненската зона, за да се чувствате удобно и комфортно. Домакинските задължения предполагат да се снабдите с различни по вид кухненски кърпи, престилки за готвене, ръкохватки и други текстилни изделия. В нашия сайт ви очакват качествено изработени модели с елегантен дизайн, които ще ви създадат настроение в кухнята и най-вече ще бъдат полезни. 

Какви кухненски кърпи трябва да притежавате?

Част от хората се заблуждават, че тези аксесоари са еднотипни и не могат да се ползват по различни начини. Това не е точно така, тъй като при тях също има ясно разграничение:

 • кухненски кърпи за ръце – те трябва да се отличават с по-голяма мекота, добра попивателна способност и красив дизайн. Едни от най-харесваните варианти са тези, изработени от чист памук. Той е материя, която се поддържа лесно и при допир се усеща нежност и мекота;
 • кухненски кърпи за съдове – те са изключително практичен помощник Съдовете е добре да бъдат подсушени, преди да ги приберете по местата им. Подходящи са още и за работния плот, при подредба на чинии и чаша и за предпазване от замърсяване на някои продукти за готвене. Винаги е полезно да имате нещо толкова многофункционално, затова изберете повече от един модел;
 • за постилане или със закачалки – някои от кърпите имат специална закачалка, с която ги окачвате в близост до работния плот, а други са без и са по-подходящи за постилане след като почистите.

В онлайн магазина може да разгледате разнообразни размери кухненски кърпи, има практични комплекти, едноцветни и такива с флорални шарки, райета точки и други. Независимо че цените са евтини, може да сте сигурни във високото качество на изработка. Кухненските кърпи са направени от приятни естествени материи.

Защо ръкохватките са задължителен аксесоар?

Когато готвите или печете нещо във фурната, съдовете се нагорещяват и няма как да хванете дръжките и да го преместите с голи ръце. Тук ще ви помогнат практичните ръкавици и ръкохватки на Mömax. Те са верен помощник за всяка домакиня. Предпазват ръцете ви от горещото и е важно винаги да се в близост до печката. Техният дизайн също е многообразен, за да изберете такива, които ви харесват чисто визуално или са в стила на вашето обзавеждане. Модерните варианти са изработени от силикон, който е известен с топлоизолиращите си свойства. Той ще защити пръстите ви много добре. 

Класическата ръкавица с ръкохватка към нея е красива и се предлага в оригинални нюанси. Подходящият модел е съобразите с личните си предпочитания. Има хора, които държат в комплекта да присъства ръкавица, но други се справят достатъчно добре и с две отделни ръкохватки.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik