Лампиони

Лампиони ( 28 продукта )

Филтри

28 Артикули

 1. ЛАМПИОН
  ЛАМПИОН
  Специална цена 79,90 лв. вместо 99,90 лв.
 2. LED ЛАМПИОН
  LED ЛАМПИОН
  Специална цена 99,90 лв. вместо 139,90 лв.
 3. ЛАМПИОН
  ЛАМПИОН
  Специална цена 109,90 лв. вместо 139,90 лв.
  Различни варианти
 4. LED ЛАМПИОН
  LED ЛАМПИОН
  Специална цена 109,90 лв. вместо 169,90 лв.
 5. ЛАМПИОН
  ЛАМПИОН
  Специална цена 109,90 лв. вместо 139,90 лв.
  Различни варианти
 6. ЛАМПИОН
  ЛАМПИОН
  Специална цена 109,90 лв. вместо 139,90 лв.
  Различни варианти
 7. LED ЛАМПИОН 24W
  LED ЛАМПИОН 24W
  Специална цена 119,89 лв. вместо 149,90 лв.
Филтри

28 Артикули

Домът е там, където ежедневно откриваме причини да се усмихнем, да сме щастливи, да не спираме да мечтаем… Той е онова място, на което се чувстваме най-добре и най-себе си, а красивият интериор ни го напомня с всеки следващ ден. За да останем винаги така вдъхновени, е нужно да не спираме да надграждаме, да подобряваме и да се опитваме да бъдем още по-перфектни в създаването на уют и комфорт навсякъде около нас. Изборът на ефектно осветление е препоръчително в случая. 

Предпочитан продукт ли са лампионите

В този раздел ви очаква разнообразна гама лампиони, които са модерни, качествени и евтини – екипът на онлайн магазин Mömax се е погрижил за това да имате на разположение голям избор от стоящи лампи с подобен дизайн, които намират широко приложение в модерния дом. Именно това ги прави толкова предпочитан продукт, който вече можете да купите и на достъпни цени.

Какво е тяхното приложение

Лампионите са изключително практични, защото пасват навсякъде. Подходящи са за спални, подходящи за и за хол, като чудесно се вписват дори и в детски стаи. Тук ще попаднете и на уникални дизайнерски модели, които ще изпълнят всяко едно помещение със своето впечатляващо присъствие без аналог.

Подовите лампи (лампионите) са вид акцентирано осветление, което е налично и с лед принцип на работа. Овен икономически изгодни тези модели изглеждат и доста стилно, а това е добра новина за потребителите, които търсят елегантния интериорен завършек във всеки един детайл…

Потребителите е добре да знаят, че използването на лампиони не търпи почти никакви ограничения – освен адаптиращи се към всякакви жилищни визии, те могат и да се местят безпроблемно, което ги прави функционални и практични. Подходящо решение е да поставите този вид лампа до любимото си кресло в хола или в друго кътче от дома, в което искате да създадете специална атмосфера.

Защо да пазарувате от Mömax

Ако сте спрели вниманието си на led лампионите или на стандартните модели, заложете на предложенията от Mömax, които предлагаме с топ качество и на достъпни цени. Друга причина да ни се доверите е:

 • при нас обслужването е винаги на ниво, което всеки един наш клиент може да потвърди; 
 • всеки един модел лампион от каталога е внимателно подбран обръщаме внимание на всяка една малка подробност и ви гарантираме, че ще получите най-доброто; 
 • поддържаме разнообразен асортимент от стоки, което ви дава свобода на избор; 
 • обработваме всяка една поръчка в кратки срокове и извършваме доставките си коректно. 

Все повече се говори за значението на осветителните тела, които използваме в дома си. Те имат силата да създадат уютна атмосфера във всяка една стая, изпълвайки я с блясък и красота.

стоящи лампиони за хол

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik