Поставки и чаши за четки за зъби

Поставки и чаши за четки за зъби ( 24 продукта )

Филтри

24 Артикули

 1. ЧАША ЗА БАНЯ
  ЧАША ЗА БАНЯ
  Специална цена 2,10 лв. вместо 6,99 лв.
 2. ЧАША ЗА БАНЯ
  ЧАША ЗА БАНЯ
  Специална цена 4,99 лв. вместо 6,99 лв.
 3. ЧАША ЗА БАНЯ
 4. ЧАША ЗА БАНЯ
 5. ЧАША ЗА БАНЯ
 6. ЧАША ЗА БАНЯ
 7. ЧАША ЗА БАНЯ
  ЧАША ЗА БАНЯ
  8,99 лв.
 8. ПОСТАВКА ЗА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
  ПОСТАВКА ЗА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
  Специална цена 4,80 лв. вместо 15,99 лв.
 9. ЧАША ЗА БАНЯ
  ЧАША ЗА БАНЯ
  7,99 лв.
 10. ЧАША ЗА БАНЯ
  ЧАША ЗА БАНЯ
  8,99 лв.
 11. ЧАША ЗА БАНЯ
  ЧАША ЗА БАНЯ
  8,99 лв.
 12. ЧАША ЗА БАНЯ
  ЧАША ЗА БАНЯ
  9,99 лв.
Филтри

24 Артикули

Всеки от нас прекарва значително време в банята всеки ден. Там извършваме разкрасителните си процедури сутрин, а вечер се отдаваме на релаксиращи моменти под душа. Наша първа отговорност е да създадем уютен и модерен интериор в това помещение, като за целта е нужно да изберем функционални мебели със съвременен дизайн и да не пропускаме да купим аксесоари, като поставки за четки за зъби. В раздела ще видите разнообразие от чаши, предназначени за съхранение на принадлежностите за орална хигиена.

Какви продукти предлагаме в категорията?

Поставките и чашите за четки за зъби са неразделна част от нашето продуктово портфолио. Те са важно допълнение към интериора в банята и са полезна придобивка за всеки човек. С тяхна помощ се постига добра организация на принадлежностите, а с настоящия раздел ги предлагаме в следните разновидности:

 • за стена – вакуумните модели и тези за монтаж с пробиване са двата основни варианта. В поставките за четки за зъби се слага чашата, в която се съхраняват хигиенните материали, като залепващите видове са сред предпочитаните;

 • с капак – ефективният дизайн на този модел чаша е причината тя да е толкова харесвана от нашите клиенти. Предимството на този продукт е, че не се замърсява, а всяка четка е с фиксирана позиция в поставката;

 • с релефна повърхност стилен начин да поканите естетиката в банята. Чашите за четки за зъби с такъв дизайн имат оригинално присъствие и са подходящ начин да затвърдите постигнатите до момента интериорни резултати. От Mömax предлагаме поставки в едноцветни варианти и на изгодни цени;
 • с шарка и принт цветните предложения са любими за мнозина, особено що се касае за оформлението на банята. Ако искате да внесете интересен акцент, заложете на чашите за четки за зъби с надписи, геометрични шарки и вариантите в два нюанса. Налични са с квадратна и с овална форма.

Кутийките за съхранение на четки за зъби са също налични в раздела. Представляват хигиеничен и удобен начин да държим почистващото средство изолирано от околната среда, така че да не се замърсява и да не се вижда. Те могат да се сложат в подходяща поставка, която да се закрепи към стената с вакуум или чрез монтаж.

Защо да пазарувате от онлайн магазин Mömax

Достъпните цени не са всичко, което имаме да ви предложим. Погрижили сме се при нас да намирате богат избор от стоки за дома, офиса и градината – винаги и по всяко време. Дори и най-взискателните от вас ще останат доволни от предложенията ни, които непрекъснато се увеличават!

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik