Аксесоари и механизми за гардероби

Аксесоари за гардероби и легла ( 25 продукта )

Филтри

25 Артикули

 1. LED ОСВЕТЛЕНИЕ
  LED ОСВЕТЛЕНИЕ
  199,00 лв.
 2. ПАСПАРТУ
  ПАСПАРТУ
  459,00 лв.
 3. СЕТ 3 РАФТА
  СЕТ 3 РАФТА
  99,00 лв.
 4. ПАСПАРТУ
  ПАСПАРТУ
  229,00 лв.
 5. СКРИН
  СКРИН
  219,00 лв.
 6. LED ОСВЕТЛЕНИЕ
  LED ОСВЕТЛЕНИЕ
  129,00 лв.
 7. СКРИН ЗА ВГРАЖДАНЕ
  СКРИН ЗА ВГРАЖДАНЕ
  199,00 лв.
 8. LED ОСВЕТЛЕНИЕ
  LED ОСВЕТЛЕНИЕ
  399,00 лв.
Филтри

25 Артикули

Организацията на пространството в спалнята неминуемо включва и избора на практичен гардероб. Тук най-важното е да се заложи на модел, който притежава добри технически данни – изтеглящ механизъм за обувки, функционално разположени рафтове, функция за плавно затваряне и др. Ако оригиналният му дизайн не включва подобни удобства, е добре да си ги осигурим впоследствие, като в идеалния случай можем да включим и ефектно осветление.

Какви аксесоари ще видите в раздела

В категорията предлагаме аксесоари за легла и гардероби, които ще направят употребата на тези два интериорни компонента още по-лесна и приятна. Можете да ги поръчате от сайта ни на изгодни цени и с хубава изработка, която е задължителна за този вид продукти. Каталогът включва артикули със следното предназначение:

 • за легло – ще видите чекмеджета за спални, които могат да се интегрират към конфигурацията на леглото. Изработени са от качествено ПДЧ и са в актуални цветове, които се адаптират напълно към оригиналния нюанс на спалнята;
 • за гардероби – продуктите за дрешници са много разнообразни като вид. В директорията ще попаднете на аксесоари като закачалки за вратовръзки, гардеробни механизми, сет за рафтове, лед осветление, скринове за вграждане, паспартута, структури за панталони и други практични принадлежности, готови за директен монтаж.

Аксесоари за гардероби и легла в секцията са от най-висок клас и могат да бъдат закупени в модерни цветове като бяло, сиво, черно, дървесно и др. Изработени са от материали като алуминий, метал, ПДЧ, хром, пластмаса и PVC, което повишава износоустойчивите им качества и гарантира дългия им експлоатационен срок.

Какво е важно при селекция

При избора на който и да е вид аксесоари и механизми за гардероб е от съществено значение да обърнете внимание на размерите, материалите за изработка, цветовете и марката. Предлагаме продукти на водещи производители, сред които са James Wood, Modern Living, Luca Bessoni и др. Цената на артикула е също сред водещите критерии за избор на аксесоари за легло и гардероб клиентите ни имат възможност да се възползват и от стоки в разпродажба.

Защо да се доверите на онлайн магазин Mömax

Mömax е емблематично име в сферата на жилищния интериор и продуктите за градината. При нас ще откриете разнообразие от стоки за дома и бизнеса, които се стремим да предлагаме на достъпни цени и винаги с отлично качество. Заповядайте в нашите магазини и си осигурете комфорт, красота и удобства в ежедневието.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik