Възглавници за сън

Възглавници за сън ( 27 продукта )

Филтри

27 Артикули

  1. ВЪЗГЛАВНИЦА 70/90CM
    ВЪЗГЛАВНИЦА 70/90CM
    19,99 лв.
Филтри

27 Артикули

Работният ден е към своя си край, а ние сме на прага на силите си. Очакваме с нетърпение момента, в който ще се приберем у дома и ще се насладим на заслужена почивка. Удобното легло ни зове, а ние не след дълго ще се сгушим в неговия комфорт и ще потънем в сладък сън, от който ще се събудим като преродени… 

Защо е важно да използваме хубава възглавница за сън

Ако възглавницата за спане е неудобна, това ще и попречи да се насладим на нощната дрямка, ще се въртим постоянно и няма да можем да си намерим място в леглото. Подобни обстоятелства подсказват, че може би е време да я сменим, за да си върнем спокойствието. В тази категорията сме избрали за вас богат асортимент от качествени възглавници, които са добър избор за всички вас, които не желаят да правят компромиси с пълноценния си сън. 

Какви модели ще откриете при нас

Всеки един модел възглавница за спане в раздела е изработен от хубави материи, има практични размери и може да се поддържа лесно. Търсещите ортопедична опора по време на сън ще могат да открият оптималния вариант за себе си, плащайки и една разумна цена за избрания продукт. Ето какви са моделите, които предлагаме:

  • С мемори пяна – луксозно усещане и обещание за непробуден сън. Този модел е сред любимите на повечето хора, защото следва естествените извивки на тялото, а качеството му е много високо;
  • Памучни. Бюджетен вариант, но също толкова приемлив, колкото и всички останали. Предлагаме модели за спане от памук с пълнеж от полиуретанова пяна или 100% пера, както и с полиестер;
  • С карбонови нишки. Ако сте алергични или с изострена чувствителност към конкретен вид домашен текстил, този вид възглавница за спане е идеалната. Калъфката предоставя защита от бактерии, отличава се с релаксиращия си ефект и предпазва от акари.

В Mömax ще откриете големи и по-малки размери възглавници за спане, някои от които предлагаме и на промоция. Възползвайте се от предложенията ни и си осигурете здравословен сън нощ след нощ. 

Как да изберете 

Важно е всеки от нас да се отнесе отговорно към покупката на този вид домашен текстил, от който зависи много – правилната позиция на тялото през нощта, комфортното усещане в леглото и др. Продуктовият каталог на онлайн магазин Mömax включва специално подбрани решения, за които можем да гарантираме, че ще харесате от първо спане. При избор вземете под внимание позата, в която най-често спите, предпочитанията ви за материи и размери (70/90, 50/70, 60/40 и др.), пълнежът и много още други детайли, за да е покупката успешна.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik