Шаги килими

Шаги килими ( 15 продукта )

Филтри

15 Артикули

  1. КИЛИМ ШАГИ 80/150СМ
  2. КИЛИМ ШАГИ 120/170СМ
  3. КИЛИМ ШАГИ 160/230СМ
  4. КИЛИМ ШАГИ 80/150СМ
  5. КИЛИМ ШАГИ 120/170СМ
  6. КИЛИМ ШАГИ 160/230СМ
Филтри

15 Артикули

Меките подови настилки са сред интериорните елементи, изграждащи визията на един дом. Тяхното присъствие е много важно, защото внасят уют и мекота в стаите, където са поставени. Сред предпочитаните видове килими са тези в стил шаги, наричани още “рошави”. Характерното за тях е по-голяма им дебелина и плътност, като много от тях се предлагат и с релефен дизайн. Лесни са за почистване и са чест избор от страна на клиентите, които при нас ще ги открият евтини и с перфектно качество.

За къде са подходящи рошавите килими

Шаги килимите са ефектни, удобни за използване и с широко приложение. Налични са в различни форми, сред които са кръглите и правоъгълните варианти. Подходящи са за всякакви помещения коридори, кухни, спални, трапезарии и дневни. Търсят и за детски стаи, където често се играе на земята. Това автоматично налага употребата на мека подова настилка, за да се чувства детето максимално комфортно по време на любимите си занимания.

Как да изберете подходящ вид

Тук ще попаднете на рошави килими в кафяв, сив, бял, лилав и розов цвят, както и на достъпни цени и изгодни промоции. Изборът на подходящ модел в стил “шаги” трябва да бъде съобразен с няколко неща:

  • площта на стаята и на участъка, където предстои да бъде поставен килимът – логично е да купите по-голяма пътека за просторна стая и по-малка, ако помещението е с ограничена площ. Много хора залагат на мини мокетите шаги за цветен акцент, като тук практичността отстъпва на модата и естетиката;
  • след това идва ред да се съгласува и останалия интериор – тук се взема предвид цветовата схема, стила на мебелите и изобщо всичко останало, което има отношение към селекцията на рошава подова настилка;
  • различните стаи имат различно натоварване – то се определя от нейното предназначение. Ако да речем прекарваме по-голямата част от времето в кухнята, то същото не би могло да се каже за спалнята, където отиваме, за да спим през нощта или за сладка следобедна дрямка през уикенда. За стаи със засилен човекопоток изберете рошава шаги пътеки в тъмни цветове, а за останалите заложете на подови настилки в светлата гама;
  • лични предпочитания – вашият индивидуален вкус има “тежката дума”, когато настъпи моментът да купите рошав килим шаги. Винаги се съобразявайте с него и останете верни на усета си към модата, усещането си към цветовете и изобщо към предпочитанията си към жилищния интериор.

Всяка подробност при избора на рошав шаги килим е важна. Неговият дизайн трябва да отговаря естеството на помещението, да е крак с модата, както и да е в хармония с персоналните ни изисквания, свързани с естетиката и практичността. Доверете се на онлайн магазин Мömax и се насладете на постигнатите интериорни резултати, които с нашите предложения ще бъдат без аналог!

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik