Закачалки за баня

Закачалки за баня ( 11 продукта )

Филтри

11 Артикули

 1. ЗАКАЧАЛКА ЗА БАНЯ
  ЗАКАЧАЛКА ЗА БАНЯ
  Специална цена 5,59 лв. вместо 6,99 лв.
 2. ЗАКАЧАЛКА ЗА БАНЯ
  ЗАКАЧАЛКА ЗА БАНЯ
  Специална цена 5,59 лв. вместо 6,99 лв.
 3. ЗАКАЧАЛКА ЗА БАНЯ ЗА ВРАТА
  ЗАКАЧАЛКА ЗА БАНЯ ЗА ВРАТА
  Специална цена 7,99 лв. вместо 9,99 лв.
Филтри

11 Артикули

От Mömax пишем истории. Ако искате да станете част от нашите “страници”, потопете се в океана от интериорни предложения и се понесете на вълните на красотата. Те ще ви отнесат и до този раздел, където отново ще се срещнете с уникални предложения, които могат да станат ваши на обещаващо ниски цени. 

Нашата мисия е да направим света едно по-приятно място за живеене, предлагайки на своите клиенти мебели и ефектни допълнения към тях. Закачалките за баня са сред продуктите, които заслужават цялото ви внимание – тук ще ги намерите с високо качество и с модерен дизайн!

Какви закачалки за баня предлагаме от Mömax?

Качествените решения за дома, където всичко трябва да е изпипано от край до край, са винаги с приоритет. Банята е също част от “плана” за уютно жилище със съвременно излъчване, като за нея ще са нужни мебели с добра изработка и практични допълнения, като закачалките. При нас ще откриете следните видове:

 • с вакуум без пробиване – лепящите вакуумни модели са супер избор и то евтин. С тях няма нужда от дупки по стените, могат да се фиксират дори на вратата. Залепващите се закачалки за баня се използват за кърпи за лице и за по-големи хавлии. За да ги поставите е нужно просто да почистите и подсушите повърхността, а след това да пристъпите и към монтаж. Подходящи са и за алуминиева врата;
 • за врата – функционално решение, на което много хора залагат за своята баня. Този модел закачалка се закрепва върху вратата, като при необходимост може да бъде премахната. Шансът да падне е нищожен, а върху нея могат да се подредят хавлии с по-голяма тежест;
 • стоящи – ако разполагате с достатъчно място в душ зоната, стоящите модели са чудесно решение, което ще ви донесе естетически и практически ползи. Предлагаме закачалки за баня тип “стълба” и във вид на сушилник;
 • единични и двойни – и двата варианта са силно търсени, като водещо при избора е броят хавлии, които е планирано да се съхраняват. За по-големи семейства са подходящи двойните закачалки за баня, върху които могат да се сложат повече кърпи.

В онлайн магазин Mömax ще имате достъп до стоки с проверено качество, в което ще се уверите напълно с времето. Заповядайте в нашия свят на интериорни изкушения, с които ще трансформирате дома си по лесен и приятен начин.

Защо да ни се доверите?

Защото сме различни и имаме с какво да ви спечелим за свои постоянни клиенти. Защото знаем, че с красотата и комфорта у дома не бива да се правят компромиси, а ние можем да ви дадем “инструментите”, с които да постигнете цялостна интериорна хармония!

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik