Закачалки за баня

Закачалки за баня ( 10 продукта )

Филтри

10 Артикули

  1. ЗАКАЧАЛКА ЗА БАНЯ
    ЗАКАЧАЛКА ЗА БАНЯ
    6,99 лв.
Филтри

10 Артикули

От Mömax пишем истории. Ако искате да станете част от нашите “страници”, потопете се в океана от интериорни предложения и се понесете на вълните на красотата. Те ще ви отнесат и до този раздел, където отново ще се срещнете с уникални предложения, които могат да станат ваши на обещаващо ниски цени. 

Нашата мисия е да направим света едно по-приятно място за живеене, предлагайки на своите клиенти мебели и ефектни допълнения към тях. Закачалките за баня са сред продуктите, които заслужават цялото ви внимание – тук ще ги намерите с високо качество и с модерен дизайн!

Какви закачалки за баня предлагаме от Mömax?

Качествените решения за дома, където всичко трябва да е изпипано от край до край, са винаги с приоритет. Банята е също част от “плана” за уютно жилище със съвременно излъчване, като за нея ще са нужни мебели с добра изработка и практични допълнения, като закачалките. При нас ще откриете следните видове:

  • с вакуум без пробиване – лепящите вакуумни модели са супер избор и то евтин. С тях няма нужда от дупки по стените, могат да се фиксират дори на вратата. Залепващите се закачалки за баня се използват за кърпи за лице и за по-големи хавлии. За да ги поставите е нужно просто да почистите и подсушите повърхността, а след това да пристъпите и към монтаж. Подходящи са и за алуминиева врата;
  • за врата – функционално решение, на което много хора залагат за своята баня. Този модел закачалка се закрепва върху вратата, като при необходимост може да бъде премахната. Шансът да падне е нищожен, а върху нея могат да се подредят хавлии с по-голяма тежест;
  • стоящи – ако разполагате с достатъчно място в душ зоната, стоящите модели са чудесно решение, което ще ви донесе естетически и практически ползи. Предлагаме закачалки за баня тип “стълба” и във вид на сушилник;
  • единични и двойни – и двата варианта са силно търсени, като водещо при избора е броят хавлии, които е планирано да се съхраняват. За по-големи семейства са подходящи двойните закачалки за баня, върху които могат да се сложат повече кърпи.

В онлайн магазин Mömax ще имате достъп до стоки с проверено качество, в което ще се уверите напълно с времето. Заповядайте в нашия свят на интериорни изкушения, с които ще трансформирате дома си по лесен и приятен начин.

Защо да ни се доверите?

Защото сме различни и имаме с какво да ви спечелим за свои постоянни клиенти. Защото знаем, че с красотата и комфорта у дома не бива да се правят компромиси, а ние можем да ви дадем “инструментите”, с които да постигнете цялостна интериорна хармония!

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik