Закачалки за антрета

Закачалки за антрета ( 5 продукта )

Филтри

5 Артикули

Филтри

5 Артикули

Някога мислили ли те си как бихте живели, ако ги нямаше сегашните интериорни решения, които не само правят дома ни красив, ами и практичен? Съвременните мебели за жилище са функционални и качествени, което ги превръща в задължителна придобивка за всеки човек. Сред най-полезните елементи са закачалките за антре, които в категорията ще откриете в голямо разнообразие. Дизайнерски, оригинални и в интересни цветове – ние обичаме интересните решения, а вие?

Закачалката за антре – така практична и необходима

Коридорът е онази част от дома, на която трябва да се обърне специално внимание. Той е първото, с което се сблъскваме, когато отваряме входната врата, и последното, когато я затваряме зад гърба си. Желателно е антрето да бъде практично и красиво обзаведено, за да е престоят в него максимално приятен – колкото и кратък да е той.

Освен гардероб за връхни дрехи и шкаф за обувки, в коридора трябва да присъства и функционална закачалка с подходящите размери и дизайн. В категорията ще попаднете на чудесни модели, предназначени за стена и за под (стоящи). Всички налични артикули са сравнително евтини, като някои са подходящи и за хол. При избор е важно да се вземе под внимание останалото обзавеждане, както и площта на антрето.

В какви разновидности предлагаме закачалките?

При нас ще намерите различни модели на разумни цени и в размери като 19/132 см, 19/190 см, 16/116 см, 67/137 см и др. От гледна точка на дизайна си могат да се разгледат по последния начин:

  • дървени – един от най-честите избори от страна на нашите клиенти, защото помагат за постигането на уютна и модерна обстановка;
  • метални закачалки за антре – лесни за поддръжка и изключително здрави – те са чудесно допълнение към всеки интериор, решен в съвременен, минималистичен или в ретро стил;
  • стенни – монтират се на определена височина на стената и не заемат място. Това ги прави търсени за малки антрета, където няма възможност за поставянето на по-голяма настолна закачалка;
  • бели и кафяви – закачалките за антрета в тези нюанси са харесвани и много поръчвани. Изглеждат актуално и се вписват в повечето видове обзавеждане;
  • по-тесни и по-широки – в случая основният фактор е колко души обитават имота. По-големите семейства е добре да спрат вниманието си на обемистите модели с оптимален капацитет за закачане на дрехи.

За оформление на коридора се доверете на онлайн магазин Mömax, защото при нас всеки е добре дошъл да открие и закупи най-страхотните интериорни решения, които някога очите му са виждали... Заповядайте и преобразете дома си още днес.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik