Коледни венци за врата и маса

Коледни венци и цветя ( 4 продукта )

Филтри

4 Артикули

 1. ДЕКОРАТИВНА КЛОНКА ПИПЕР
  ДЕКОРАТИВНА КЛОНКА ПИПЕР
  Специална цена 3,49 лв. вместо 4,99 лв.
 2. ДЕКОРАТИВНО ЦВЕТЕ АЛИУМ
  ДЕКОРАТИВНО ЦВЕТЕ АЛИУМ
  Специална цена 3,49 лв. вместо 4,99 лв.
 3. ДЕКОРАТИВНА КЛОНКА ПИПЕР
  ДЕКОРАТИВНА КЛОНКА ПИПЕР
  Специална цена 5,49 лв. вместо 7,99 лв.
 4. ДЕКОРАТИВНА КЛОНКА ГИНКО
  ДЕКОРАТИВНА КЛОНКА ГИНКО
  Специална цена 5,49 лв. вместо 7,99 лв.
Филтри

4 Артикули

Декорация като венчетата за Коледа е класически подход, когато говорим за украсяването на дома за най-светлите празници от годината. Отрупани с клонки, шишарки и играчки, те носят тържествено настроение и изпълват пространството с красота и уют. Можем да ги видим на почти всяка входна врата, а в някои случаи и на други места в жилището. От онлайн магазин Moemax ги предлагаме в разнообразни дизайни и на изгодни цени, каквито знаем, че търсите за този вид продукти.

Защо е добре да имаме коледен венец в дома си

Наред с отрупана с играчки елха, декорираните прозорци и мебели, в дома ни намира място и коледният венец. Неговото присъствие няма как да остане незабелязано, което се дължи на живописния му дизайн и богата декорация. Дори и да не е поставен на входната врата, а на друго място в жилището, излъчваната от него енергия ще ви осигури така желаната порция ентусиазъм за Коледа и за всички събития, свързани с този любим на малки и големи празник.

Къде се слага

Коледните венци са подходящи за врата, но могат да се поставят и на празничната маса, отрупана с вкусни блюда и озарена от приютяващия пламък на горящата свещ. Идеи има доста, когато стане дума за това къде и как можем да позиционираме навитите в кръг клонки с аромат на гора. Ако искате да подходите нестандартно, обмислете идеята да сложите венчето на място в жилището като пространството над камината, зоната над интериорната врата, огледалото и др. Създайте домашна обстановка, която да ви носи наслада за сетивата и много коледно настроение.

Какви видове са налични в раздела

В онлайн магазин Moemax ще се натъкнете на коледни венци със стилна и съвременна визия, която така добре ще се впише във вашия дом. Подбрали сме всеки един продукт в раздела много внимателно, така че да нямате забележки нито към неговото качество, нито към дизайна, с който го предлагаме. Ето какви венчета ще намерите тук:

 • сребърни и златни с топки – класно решение, с което вашият дом ще заблести като коледна звезда, в която можете да се взирате до безкрай. Този модел венци се предпочитат не само за жилища, но и за търговски и бизнес зони;
 • с панделки – на фона на вечнозелените клонки те стоят повече от чудесно, а естетическият ефект се засилва още повече с наличието на компоненти като декоративни цветя и подаръчета в мини размер;
 • с шишарки – тези венци внасят еко акцент и са изключително търсени. Идеално се вписват в идеята да се създаде непосредствена и различна декорация за Коледа, с която после няма да искате да се разделяте.

Купете коледен венец от Mömax, където ви очакват безброй много изненади и то на удивително добри цени, които не се влияят от сезона и потребителското търсене.

Бърза доставка до:

София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik