Готови щори

Щори ( 91 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 91

Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Напред
Филтри

Артикули 1-60 от 91

Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Напред

Щорите са едно стилно, модерно и практично решение за прозорците на всеки дом, като внасят уют, комфорт, удобство и уединение в нашите стаи. Te са идеален заместител на пердетата, като с тях можем да разчитаме на стил и разнообразие към дизайна на стаята, като ни донесат настроение, цвят, хармония и естетичност. Днес разнообразието е голямо и многото им видове и модели отговарят на изискванията на всеки вкус и стил за декориране на дома. Предлагат се готови модели и размери както за кухненски прозорци, така и за спални, детски стаи, хол и др.

Видове готови щори

В Moemax.bg всеки клиент може да направи своя избор измежду различни типове щори за дома. Готови модели или по размери на клиента, те придават усещане за качество и уют. Ето какви се предлагат:

  • бамбукови изключително функционални, модерни, екзотични и внасящи красота и атмосфера във всеки дом. Бамбукът е издръжлив на влага и е подходящ за помещения като кухня и баня, но във всяка друга стая също биха внесли атрактивност и стил. Този тип не се нагорещява и не отдава силна топлина към стаята;
  • вертикални висящи, подходящи за големи прозорци, не скриват красивата гледка и са удобни за постигане на слънцезащита. Те са гъвкави откъм позициониране и има огромно разнообразие от цветове и платове, за комбиниране на желания дизайн от клиента;
  • хоризонтални изработени предимно от алуминий, те са много практични, защото се монтират на дограмата, без да нарушат нейните изолационни качества. Прецизната им изработка гарантира качество и използване за години наред;
  • ден и нощ чрез редуващи се прозрачни и плътни ленти се постига ефект “Ден и нощ” интересни и иновативни.

Защо да изберем щори за нашия дом?

Освен красив декор на дома ни, готовите щори са от помощ в горещите слънчеви дни, когато имаме необходимост от изолиране на светлината. Освен това те са и отличен прахоуловител, антистатични и антибактериални, което е огромно предимство. Лесни и готови за бързо поставяне са и също така не са трудни за почистване и поддръжка. Със своите механизми позволяват позициониране, удобно за всеки тип вкус.

Защо да се доверите на Mömax

В онлайн мазагин Moemax.bg има огромно разнообразие от красиви, стилни и функционални модели щори, които ще спечелят всеки клиент със своите отлични характеристики на дизайн и издръжливост. Има богат асортимент от цветове, готови размери, модели, изработени от качествени материали. Има много промоции, с които можете да закупите на достъпни цени, като често клиентите могат да ги открият и на разпродажба, което е още по-изгодно и удобно. Готовите щори са отличен избор за разчупване на декора у дома и придаване на модерно и иновативно излъчване, съобразено с всеки тип стая и прозорец.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik