Спотове

Спотове ( 76 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 76

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Напред
 1. СПОТ 2-КА
  СПОТ 2-КА
  29,99 лв.
 2. СПОТ 1-ЦА
  СПОТ 1-ЦА
  36,90 лв.
 3. СПОТ 2-КА
  СПОТ 2-КА
  69,90 лв.
 4. СПОТ 1-ЦА
  СПОТ 1-ЦА
  36,90 лв.
 5. СПОТ 2-КА
  СПОТ 2-КА
  69,90 лв.
 6. СПОТ 3-КА
  СПОТ 3-КА
  109,90 лв.
 7. СПОТ 1-ЦА
  СПОТ 1-ЦА
  39,90 лв.
 8. СПОТ 2-КА
  СПОТ 2-КА
  79,90 лв.
 9. СПОТ 3-КА
  СПОТ 3-КА
  119,90 лв.
 10. СПОТ 1-ЦА
  СПОТ 1-ЦА
  Специална цена 8,10 лв. вместо 26,99 лв.
 11. СПОТ 1-ЦА
  СПОТ 1-ЦА
  Специална цена 10,99 лв. вместо 26,99 лв.
 12. СПОТ 1-ЦА
  СПОТ 1-ЦА
  Специална цена 9,99 лв. вместо 22,99 лв.
 13. СПОТ 3-КА
  СПОТ 3-КА
  Специална цена 34,90 лв. вместо 64,90 лв.
 14. СПОТ 4-КА
  СПОТ 4-КА
  Специална цена 59,90 лв. вместо 74,90 лв.
 15. СПОТ 4-КА
  СПОТ 4-КА
  89,90 лв.
 16. СПОТ 1-ЦА
  СПОТ 1-ЦА
  19,90 лв.
Филтри

Артикули 1-60 от 76

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Напред

Съвременните интериорни решения ни дават свободата сами да определяме какъв да бъде нашият дом и върху коя част от обзавеждане да наблегнем, така че резултатите да бъдат феноменални. Осветлението е един от компонентите, на които си струва да отделим много време, за да сме сигурни, че сме се насочили към правилните решения. 

В този раздел на онлайн магазин Mömax ще откриете спотове за таван и за стена, които можете да монтирате в хола, кухнята, спалнята, коридора и всяко едно друго помещение, за което прецените, че биха били удачни. Ефектът от присъствието на този вид лампи е винаги забележителен, което ги прави и толкова предпочитани. При нас ще ги откриете и на изгодни цени! 

За какво се използват спотовете 

Преди да купите лед или друг вид спотове, се запознайте подробно с тяхното предназначение и възможности за монтаж, за да сте сигурни, че ще изглеждат на мястото си след като ги поставите. Ето по какъв начин можете да ги включите в интериора:

 • за подчертаване на конкретни зони или предмети у дома – акцентно осветление. Напоследък то е доста популярно, а с помощта на спотовете ще можете да постигнете един наистина впечатляващ резултат. С тях имате възможност буквално да насочите светлините към избрани от вас интериорни компоненти – архитектурни особености, картини, мебели и др.;
 • при обособяване на работното място – като работно осветление. Вместо да купувате настолна лампа, можете да изберете спотовете, чието присъствие е дискретно, но в същото време и много полезно. С тяхна помощ ще можете да извършвате обичайните си служебни задължения с лекота и без да натоварвате излишно очите си по време на четене или работа с компютъра. Добре е да знаете, че студената светлина подобрява мисловната дейност и концентрацията, а топлата помага за отпускането на съзнанието;
 • спотовете като общо осветление, в това число и за баня – можем да заложим на този вид лампи и за цялостното осветяване на жилището. Тройните и четворните модели са удачен избор в случая, защото имат висока производителност и не се нуждаят от допълване с други осветителни тела. 

Има много добри начини да интегрираме спотовете в своя дом и да ги предпочетем за някои или за всички налични стаи. Доверете се на Mömax и превърнете жилището си в истинско интериорно съвършенство… 

спот лампи

Какви модели откриете при нас

Предлагаме качествени и с интересен дизайн спотове, сред които са led моделите, лампите с 4 и повече крушки (5-ца и 6-ца), решенията от инокс, никел, алуминий и други материали за изработка, които са с отлично качество и красива визия. Голяма част от осветителните тела в раздела са с нестандартна заявка, която ще ви накара да забравите за посредствените решения и да заложите изключително на оригиналните и модерните модели.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik