LED Осветление

LED Осветление ( 118 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 118

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Напред
 1. СПОТ 1-ЦА
  СПОТ 1-ЦА
  36,90 лв.
 2. СПОТ 2-КА
  СПОТ 2-КА
  69,90 лв.
 3. СПОТ 3-КА
  СПОТ 3-КА
  109,90 лв.
 4. LED ТАВАННА ЛАМПА 25W
  LED ТАВАННА ЛАМПА 25W
  165,90 лв.
Филтри

Артикули 1-60 от 118

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Напред

Ако в миналото нашите предци са разчитали на свещи и газови лампи, за да имат светлина в домовете си, то днес има далеч по-енергоспестяващи и ефективни решения, каквото е и LED осветлението. Най-често се използва за помещения като банята, хола, коридора, спалнята и кухнята, а достъпните цени го правят много търсен продукт за интериорното оформление на жилището.

Какво представлява ЛЕД осветлението?

Понятието “LED” се появява през 20-и век и се отнася до светодиодния тип осветление (light-emitting diode), което е доста популярно.

Ето и някои полезни факта:

 • сред водещите преимущества на ЛЕД осветлението е, че има много по-дълъг експлоатационен срок от останалите видове. Това помага за оптимизирането на разходите и за икономията на електричество – с LED крушките се наблюдават около 80% по-ниски сметки на фона на същата осветеност, която предлагат и класическите лампи с нажежаеми жички;
 • нека не забравяме, че светодиодите не отделят вредните UV лъчи. Освен това е по-малка вероятността да възникне пожар – безопасността с ЛЕД светлините е по-висока, тъй като те не отделят толкова топлина, колкото други видове осветителни тела;
 • LED осветителните тела са и екологосъобразни – ЛЕД осветлението не отделя вредни емисии и не съдържа токсични материали, което го прави пръв избор за все повече хора. Има много идеи за това как можем да го използваме в дома си – ЛЕД решенията са подходящи за стаи като кухнята и всекидневната, защото с тях би могъл да се създаде модерен кухненски дизайн.

В допълнение към всичко това може да се добави и възможността за ЛЕД осветление с динамични цветни настройки. По този начин ще се получи интересен светлинен ефект в стаята и да се постигне желания уют чрез цветове - например LED ленти може да се поставят по рамката на леглото, по ъглите на тавана или около огледалото.

Какви разновидности LED осветление ще откриете в раздела?

В този раздел на онлайн магазин Mömax ще откриете ЛЕД лампи за таван с три гнезда, лампиони, висящи осветителни тела с LED крушки, плафониери, както и крушки с различна мощност. Всички продукти са с високо качество и с модерен дизайн, което ще ги направи идеалното допълнение към стилния интериор на вашия дом. Подходящи са за кухненски шкафове, стъклени рафтове, за гардероб, огледало, за детската стая, за вграждане в гипсокартон и др. LED осветлението се търси за апартаменти и за къщи, защото с тях се постига дизайнерско и индивидуално излъчване във всяко пространство.

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik