Закачалки и органайзери за дрехи

Закачалки ( 42 продукта )

Филтри

42 Артикули

 1. СТОПЕР ЗА ВРАТА
  СТОПЕР ЗА ВРАТА
  6,99 лв.
 2. СТОТЕР ЗА ВРАТА
  СТОТЕР ЗА ВРАТА
  6,99 лв.
 3. СТОПЕР ЗА ВРАТА
  СТОПЕР ЗА ВРАТА
  Специална цена 4,99 лв. вместо 6,99 лв.
 4. КАЛЪФ ЗА ДРЕХИ
  КАЛЪФ ЗА ДРЕХИ
  4,99 лв.
 5. ЗАКАЧАЛКА СЕТ 3 БР.
  ЗАКАЧАЛКА СЕТ 3 БР.
  8,99 лв.
 6. КАЛЪФ ЗА ДРЕХИ
  КАЛЪФ ЗА ДРЕХИ
  6,99 лв.
 7. ЕТАЖЕРКА НА 4 НИВА
  ЕТАЖЕРКА НА 4 НИВА
  18,99 лв.
 8. ЗАКАЧАЛКИ 10 БР
  ЗАКАЧАЛКИ 10 БР
  8,99 лв.
 9. ОРГАНАЙЗЕР ЗА ДРЕХИ
  ОРГАНАЙЗЕР ЗА ДРЕХИ
  Специална цена 7,49 лв. вместо 9,99 лв.
Филтри

42 Артикули

Домът е мястото, където трябва да се чувстваме винаги добре. Където условията за живеене са отлични и ежедневно намираме уют и красота, комфорт и обещание за едно изключително интериорно преживяване, което да ни зареди с положителна енергия... Освен луксозни мебели, ефектни декорации за стена и други мебелни придобивки, е нужно да си осигурим и набор от практични аксесоари, каквито са и закачалките за дрехи. В раздела ще ги намерите в голямо разнообразие, което ще ви помогне да направите страхотен избор! 

Какви продукти ще откриете в този раздел на магазин Mömax

Онлайн пазаруването е винаги по-доброто решение, защото с негова помощ имаме възможност да купуваме на по-ниски цени, да избираме на спокойствие, а и да направим детайлно сравнение на отделните видове продукти. В настоящата категория предлагаме основно евтини закачалки за дрехи, но ето какво още включва продуктовият ни каталог:

 • метални кукички за закачане – ще ги намерите в сет от няколко броя и с отлично качество;
 • щипки за кърпи – още едно много полезно приспособление, което ще ви улесни в ежедневието и ще ви помогне да организирате домакинството по удобен за всички начин;
 • дървени и пластмасови закачалки за дрехи – с тях се осъществява правилната подредба на облеклата в гардероба, за да можете да ги намирате лесно, а и да не се мачкат;
 • калъфи за съхранение на завивки – много полезен аксесоар, който може да се нарече още и “органайзер”. Служи за съхранение на спално бельо, но и за дрехи, което винаги е добре да бъде отделено от останалия домашен текстил и облеклата;
 • закачалки за поли и панталони – дизайнът на този продукт е малко по-различен от този на стандартните приспособления за дрехи, като тук имаме единична метална основа в комбинация с удобни щипки. Материалът за изработка на закачалките е хром;
 • текстилни гардероби – те са стоящи, но в същото време и подвижни, което ги превръща в добро алтернативно решение на закачалката за дрехи, ако се нуждаете от допълнително място за подредба на личните си вещи. 

Част от продуктовата ни гама са и стоящите етажерки на няколко нива, които няма строго определено приложение. Този вид настолни помощници могат да се използват почти за всичко и абсолютно навсякъде, където прецените, че би било уместно. 

Как да направите избор 

При покупката на закачалки за дрехи или на друг вид артикул от настоящия раздел е необходимо да се придържате към персоналните си предпочитания за визия и качество, както и към разбиранията си за практичност. Предлагаме продукти с различно предназначение, цвят и цена, което ще премахне ограниченията пред вас и ще ви даде свобода на избор.

евтини закачалки за дрехи

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik