Рейлинг системи

Рейлинг системи ( 56 продукта )

Филтри

56 Артикули

 1. ОТЦЕДНИК ЗА ЧИНИИ
  ОТЦЕДНИК ЗА ЧИНИИ
  9,99 лв.
 2. СЕТ РЕЙЛИНГ ТРЪБА, КУКИ И ЕТАЖЕРКА
  СЕТ РЕЙЛИНГ ТРЪБА, КУКИ И ЕТАЖЕРКА
  Специална цена 21,99 лв. вместо 29,99 лв.
 3. ОРГАНАЙЗЕР ЗА ШКАФ
  ОРГАНАЙЗЕР ЗА ШКАФ
  Специална цена 6,99 лв. вместо 10,99 лв.
 4. ОТЦЕДНИК ЗА СЪДОВЕ
  ОТЦЕДНИК ЗА СЪДОВЕ
  36,90 лв.
 5. ПОСТАВКА ЗА ЧАШИ
  ПОСТАВКА ЗА ЧАШИ
  13,99 лв.
 6. ЗАКАЧАЛКА
  ЗАКАЧАЛКА
  Специална цена 8,99 лв. вместо 11,99 лв.
 7. ОТЦЕДНИК ЗА ЧИНИИ
  ОТЦЕДНИК ЗА ЧИНИИ
  Специална цена 7,99 лв. вместо 10,99 лв.
 8. ОТЦЕДНИК ЗА ЧИНИИ
  ОТЦЕДНИК ЗА ЧИНИИ
  12,99 лв.
 9. ОТЦЕДНИК ЗА ЧИНИИ
  ОТЦЕДНИК ЗА ЧИНИИ
  19,99 лв.
 10. ОТЦЕДНИК ЗА ЧИНИИ
  ОТЦЕДНИК ЗА ЧИНИИ
  29,99 лв.
 11. ОТЦЕДНИК ЗА ЧИНИИ
  ОТЦЕДНИК ЗА ЧИНИИ
  Специална цена 29,99 лв. вместо 49,90 лв.
 12. ОТЦЕДНИК ЗА ЧИНИИ
 13. ОРГАНАЙЗЕР
  ОРГАНАЙЗЕР
  11,99 лв.
 14. ЗАКАЧАЛКА 5-ЦА
  ЗАКАЧАЛКА 5-ЦА
  19,99 лв.
 15. ОТЦЕДНИК ЗА ЧИНИИ
Филтри

56 Артикули

Кухнята несъмнено е една от най-важните и обитавани стаи в един дом. На първо четене е място за готвене и хранене, но в повечето случаи е много повече от само това. Обикновено именно кухнята е помещението, в което се събира цялото семейство или пък се посрещат гости и приятели. Да изберете обзавеждането ѝ е процес, който изисква много отдаденост, защото решението е дългосрочно и важно. 

Какво представляват рейлинг системите и къде са приложими?

Рейлинг системите са механизми, при които отварянето става чрез плъзгане по вградени релси. Окачването им може да стане на различни места, ето най-често срещаните комбинации с рейлинг механизъм:

 • Шкафове с етажерки – вграждането на шкаф на релси е добра опция, особено удобна, ако имате нужда от етажерка, но нямате място. Така спестявате от необходимо пространство за стенна етажерка и чрез рейлинг механизма имате възможността да издърпате целия шкаф напред и да получите лесен достъп до всичко вътре;
 • органайзери за прибори – освен обичайните стенни закачалки, можете да създадете повече пространство за приборите си, като ги организирате в няколко висящи модула, прикрепени чрез обща рейлинг система;
 • отцедници за съдове – всички сме се сблъсквали със статичните отцедници за чинии, но не всяка кухня разполага с пространство за такива. Лесен метод за справяне е да вградите отцедник на релси в шкаф или в друго пространство, като го издърпвате, когато ви е необходим;
 • други кухненски аксесоари – било то поставки за кърпи, прибори, подправки, салфетки и прочие или отцедници и държачи - всичко може да се прикрепи чрез релси, за максимално удобство и практичност.

Защо да изберем механизъм на рейлинг система?

Най-големият плюс и удобство, което системите на релси предлагат, се крие в спестяването на много място. Рейлингът ви позволява да сложите етажерка в шкаф в промеждутък между други мебели, където няма място за нищо по-обемно и така да оползотворите пространството напълно. Освен че отварят доста място за съхранение, механизмите на релси предлагат и лесен достъп до всичко, което съдържат, защото се издърпват цялостно навън.

Защо да заложите на Mömax?
За да бъде помещението максимално практично, но в същото време и уютно и приветливо, ние от магазини Mömax ви предоставяме голяма гама от продукти на съобразни цени, от която да изберете най-подходящите модели за вас. Освен в разнообразието на моделите на външен вид, има и различни видове механизми и системи. Имаме установени модели със стандартен механизъм на отваряне, но клиентите все по-често избират рейлинг системите, като по-удобен вариант. Можете да разгледате онлайн каталога в дигиталния ни магазин с продукти на релси, за да изберете най-доброто за вашата кухня.

 

рейлинг

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik