Играчки за елха и висулки

 

Студените зимни месеци задължително са съпровождани от един от най-любимите детски въпроси: „Кога ще украсяваме елхата?“ Радостното очакване прави този момент още по-тържествен. И макар да не си признаваме, възрастните също се вълнуваме от декорацията на коледното дръвче. Това е и причината ние в Mömax с огромна любов и радост всяка година да ви представяме нашата коледна колекция от играчки и украси, които заслужават да ги видите. 

Какви играчки за елха предлагаме

  • върхове – с остра форма или със снежинка;
  • стъклени висулки – играчките от стъкло за елха са в изключително разнообразни форми: сърца, звезди, шишарки, елхички. Много от моделите са изрисувани с красиви орнаменти, включително с коледни мотиви;
  • пухкави – плюшените висулки с форми на звезди и сърчица ще разнообразят вашата елха;
  • дървени – дървото отново е на мода, а дървените играчки за елха са екологични и красиви. Сред предложенията са дървени елхички, еленчета, ски, шейнички и други;
  • порцеланови ангелчета – ще придадат винтидж очарование на елхата ви;
  • панделки – блестящите панделки в различни форми ще накарат елхата ви да заблести;
  • висулки от полипропилен – материалът дава неограничени възможности за изработване на красиви фигурки: звезди, цветя, сладкиши, кънки за лед и много други;
  • гирлянди – златни перли или лъскави гирлянди с иглички могат да добавят финалния щрих към декорацията.

Как да украсим коледното дръвче

Можете да заложите на различни стилове. Една от възможностите е да комбинирате разнообразни играчки от всякакви цветове и материали. Така ще получите пъстрота и блясък, които винаги радват децата.

Ако пък предпочитате стилните решения, можете да заложите на луксозни играчки в един нюанс, избран от вас. Естетични са и комбинациите от два цвята: златно с червено, розово със сребро и т.н. Бихте могли да го изберете така, че да допълват цветовите решения на интериора.

Интересна визия ще получите и ако се спрете само на екологични играчки. Дървените украшения създават неподражаем стил и носят топлина и уют.

Защо да изберете от Mömax

Онлайн магазин Mömax предлага богат каталог от качествени празнични декорации. За нас е важно да предложим на своите клиенти разнообразна селекция от висок клас продукти от наши собствени марки, както и такива на други реномирани световни производители. Нашият каталог е доказателство, че добрите продукти могат да бъдат и евтини. Цените ни винаги са достъпни и конкурентни. Не пропускайте да се възползвате от неустоимите ни промоции и отстъпки! Поръчайте онлайн с бърза и изгодна доставка!

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik