Играчки за елха и висулки

 1. ДЕКОРАЦИЯ КЛОНЧЕТА
  ДЕКОРАЦИЯ КЛОНЧЕТА
  Специална цена 3,99 лв. вместо 5,99 лв.
 2. ДЕКОРАТИВНО РАСТЕНИЕ ПАПРАТ
  ДЕКОРАТИВНО РАСТЕНИЕ ПАПРАТ
  Специална цена 3,99 лв. вместо 5,99 лв.

 

Студените зимни месеци задължително са съпровождани от един от най-любимите детски въпроси: „Кога ще украсяваме елхата?“ Радостното очакване прави този момент още по-тържествен. И макар да не си признаваме, възрастните също се вълнуваме от декорацията на коледното дръвче. Това е и причината ние в Mömax с огромна любов и радост всяка година да ви представяме нашата коледна колекция от играчки и украси, които заслужават да ги видите. 

Какви играчки за елха предлагаме

 • върхове – с остра форма или със снежинка;
 • стъклени висулки – играчките от стъкло за елха са в изключително разнообразни форми: сърца, звезди, шишарки, елхички. Много от моделите са изрисувани с красиви орнаменти, включително с коледни мотиви;
 • пухкави – плюшените висулки с форми на звезди и сърчица ще разнообразят вашата елха;
 • дървени – дървото отново е на мода, а дървените играчки за елха са екологични и красиви. Сред предложенията са дървени елхички, еленчета, ски, шейнички и други;
 • порцеланови ангелчета – ще придадат винтидж очарование на елхата ви;
 • панделки – блестящите панделки в различни форми ще накарат елхата ви да заблести;
 • висулки от полипропилен – материалът дава неограничени възможности за изработване на красиви фигурки: звезди, цветя, сладкиши, кънки за лед и много други;
 • гирлянди – златни перли или лъскави гирлянди с иглички могат да добавят финалния щрих към декорацията.

Как да украсим коледното дръвче

Можете да заложите на различни стилове. Една от възможностите е да комбинирате разнообразни играчки от всякакви цветове и материали. Така ще получите пъстрота и блясък, които винаги радват децата.

Ако пък предпочитате стилните решения, можете да заложите на луксозни играчки в един нюанс, избран от вас. Естетични са и комбинациите от два цвята: златно с червено, розово със сребро и т.н. Бихте могли да го изберете така, че да допълват цветовите решения на интериора.

Интересна визия ще получите и ако се спрете само на екологични играчки. Дървените украшения създават неподражаем стил и носят топлина и уют.

Защо да изберете от Mömax

Онлайн магазин Mömax предлага богат каталог от качествени празнични декорации. За нас е важно да предложим на своите клиенти разнообразна селекция от висок клас продукти от наши собствени марки, както и такива на други реномирани световни производители. Нашият каталог е доказателство, че добрите продукти могат да бъдат и евтини. Цените ни винаги са достъпни и конкурентни. Не пропускайте да се възползвате от неустоимите ни промоции и отстъпки! Поръчайте онлайн с бърза и изгодна доставка!

© 2021 mömax Онлайн магазин от Stenik