LED ленти и захранване

LED ленти и захранване ( 12 продукта )

Филтри

12 Артикули

 1. LED ЛЕНТА 3М
  LED ЛЕНТА 3М
  25,99 лв.
 2. LED ЛЕНТА 5М
  LED ЛЕНТА 5М
  29,99 лв.
 3. LED ЛЕНТА 5M
  LED ЛЕНТА 5M
  9,99 лв.
 4. LED ЛЕНТА 5M
  LED ЛЕНТА 5M
  Специална цена 11,99 лв. вместо 16,99 лв.
 5. LED ЛЕНТА 5M
  LED ЛЕНТА 5M
  Специална цена 14,99 лв. вместо 19,49 лв.
 6. УПРАВЛЕНИЕ ЗА RGB LED ЛЕНТА С ДИСТАНЦИОННО
  УПРАВЛЕНИЕ ЗА RGB LED ЛЕНТА С ДИСТАНЦИОННО
  Специална цена 11,99 лв. вместо 14,99 лв.
 7. УПРАВЛЕНИЕ ЗА ЕДНОЦВЕТНА LED ЛЕНТА С ДИСТАНЦИОННО
  УПРАВЛЕНИЕ ЗА ЕДНОЦВЕТНА LED ЛЕНТА С ДИСТАНЦИОННО
  Специална цена 4,05 лв. вместо 13,49 лв.
Филтри

12 Артикули

Абревиатурата LED означава Light Emitting Diode, а осветлението с такъв принцип на работа се състои от полупроводников диод с отрицателни и положителни токоносители. Тази иновативна технология включва кристали с малки размери, през които преминава ток, като една част от енергията бива трансформирана в светлина. Ако трябва да сравним електрическата консумация на ЛЕД крушките и тази на стандартните с нажежаема жица, ще установим драстични разлики. LED вариантите са с 1 W, а техният класически аналог е с консумация 15 W.

Какво представляват ЛЕД лентите?

LED осветлението може да се открие в доста разновидности, сред които са и лентите. Този вид ЛЕД осветление е подходящо не само за дома, но и за обществени сгради, защото е икономично и предлага идеална осветеност. Определя се като търсен продукт, като за него е полезно да знаем следното:

 • светодиодни тела с универсално приложение – LED лентите могат да се използват във всяка стая, в това число и банята. Подходящи са и за поставяне около работно бюро, за декориране, за интериор на магазини и търговски зали, ресторанти и др.;
 • силна осветеност – това е още едно предимство на ЛЕД лентите, което е достатъчно, че да заменят неефективни осветителни тела. Представляват самозалепваща се лента от метал, върху която се намират и самите светодиоди, които са разположени на еднакво разстояние един от друг. Поставянето им на желаното място е лесно и не се свързва със сложни технически дейности;
 • LED ивиците могат да бъдат декоративен елемент – ако искате да подчертаете конкретно място в жилището като картина или огледало, с това ЛЕД решение ще постигнете страхотни резултати;
 • подходящи са за кухненски шкафове – много е важно в кухнята да е налице висока осветеност, като целта е нужно ефективно осветление в допълнение с акцентно. LED ивиците са идеален вариант в случая, като те могат да се използват и като скрито осветление в шкафове и други ниши.

Възможно е диодите да се намират върху тънки ленти, да са вградени в тръби, но и да са във вид на обикновена крушка. Основното им предимство е, че са енергийно ефективни - използват десет пъти по-малко електричество, а и са налични в разнообразни цветове. ЛЕД осветлението е ефективно и изгодно във всяка една своя разновидност, а при нас ще го откриете и на достъпна цена.

Защо да изберете Mömax?

В онлайн магазин Mömax ще откриете изгодни предложения за LED ленти, сред които са и моделите с дистанционно. Продуктите в категорията са налични в по-големи и в по-малки размери, влагоустойчиви са и са достъпни на разумни цени. Тук ще видите още и захранване (трансформатори) за ЛЕД ленти, които са подходящи за стени и за таван, за осветяване на малки ниши и за реализирането на редица интериорни проекти с творческа насоченост.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik